SC Hardware Service Point SRL este o societate comercială din Brașov înființată în anul 2010, care își desfășoară activitatea în domeniul IT.

Echipa Service Point Brasov nu este numeroasă, dar este formată din profesioniști în domeniul IT. Suntem trei profesionisti: Alecs, inginer cu specializarea automatică și calculatoare, Dan electronist, Codruț specialist in BGA. Pregătirea de specialitate este dublată de peste 25 de ani de experiența în identificarea și soluționarea problemelor hardware și software. Astfel ne este ușor să identificăm împreună și să remediem orice fel de problemă pe care o întâmpinați, în cel mai scurt timp.

Pentru că ne propunem ca rata de reușită a reparațiilor să fie cât mai mare și pentru că dorim să răspundem cu promptitudine și profesionalism solicitărilor dumneavoastră am investit în echipamente performante. Acestea permit controlul temperaturilor de lipire atât pe placa de bază cât și pe chipul BGA, dar și realizarea procedurilor de reballing și reflow.

De asemenea suntem permanent preocupați și dornici să găsim soluții la cele mai complexe provocări apărute.

În relațiile cu clienții noștri ne place să menținem relații de durată, bazate pe încredere reciprocă, corectitudine și transparență.